Antwan Tuinen: voor alle werkzaamheden in en om uw tuin

Tuinaanleg & onderhoud
menu x

Tuinaanleg & onderhoud

Tuinaanleg en onderhoud

Of u nu uw complete tuin opnieuw wilt laten aanleggen, of alleen de bestrating wilt vervangen, Antwan Tuinen staat graag voor u klaar. Heeft u al een tekening, dan brengen wij een offerte uit waarin duidelijk de aanschaf van de materialen en beplanting is opgenomen en de kosten voor het werk dat wij uitvoeren. Op de aanleg van de tuin geven we een jaar garantie. Voor het materiaal dat u via Antwan Tuinen aankoopt, geldt de fabrieksgarantie. Bent u nog op zoek naar iemand die een goed ontwerp voor uw tuin kan maken, dan kunnen wij u doorverwijzen naar een van de tuinarchitecten met wie wij veel ervaring hebben.

 
Karporten en tuinhuizen
Naast het aanleggen en beplanten van de tuin, plaatsen wij ook karporten en tuinhuizen. Wij werken met verschillende leveranciers samen, zodat er voor elk budget mogelijkheden zijn. De leveranciers verschillen van TuinDeco tot WoodVision.

 

Tuinonderhoud
Antwan Tuinen biedt naast de aanleg van tuinen ook het onderhoud ervan aan. Dat geldt ook voor al bestaande tuinen. We werken veel in abonnementsvormen die op maat worden gemaakt. Zo’n abonnement kan verschillen van één keer per jaar een najaarssnoeibeurt tot het maandelijks onkruidvrijhouden van de tuin. Ook het verwijderen en hakselen van blad, snoeien of verwijderen van bomen en hagen, aanharken van grindpaden en het eventueel schoonmaken van de robotgrasmaaier voeren wij graag voor u uit. Uiteraard kunnen deze werkzaamheden ook eenmalig plaatsvinden.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Antwan Tuinen.